Aktiv dag

1 februari, 2016 Av Av helenasahlqvist
Det blev en aktiv dag igår. På en del sätt kan man säga. Åkte hemifrån lite efter klockan nio och var inte hemma förrän efter kl 18. 
Första stoppet var Lek och Buslandet i Örebro. Var där när det öppnade, så barnen behövde inte trängas. Vi vuxna satte oss och pratade. Lite lek han vi också med, men inte massor. Vi hade bord bokat på Jensens vid Stortorget till kvart över ett. Maten smakade kanon. Jag tog en Lunchbiff med pommes och bea. 
Vidare mot XXL och provning av skor. Jag hittade ett par jättesköna löparskor, men tog inte med dem. Kanske kan vara på tiden att prova ut ett par. Det finns ju så många olika varianter och nu när jag börjar springa lite längre är det ju bra om de är rätt. Bara ordet pronation får mig att se ut som ett stort frågetecken. Har ingen aning om hur jag pronerar, eller vilken typ av pronation jag springer med. 
Ett snabbstopp på IKEA och så vidare till mor och far för fika. 
Fixade en lättare middag när vi kom hem och satte mig på motionscykeln. Var egentligen sugen på att gå ut och springa för vägen så torr och fin ut. Mörkret lockade dock inte tillräckligt, så tjugo tunga minuter på motionscykeln fick det bli istället. Har nog aldrig varit så svettig förut när jag cyklat, så någonting gjorde jag nog rätt. 
Det var söndagen, nu är det februari. Får se vad jag hinner med den hör månaden. 
// Helena