Upp i sadeln igen…

31 januari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det har än så länge varit en aktiv helg. Passade på att springa när jag kom hem i fredags. Regn och rusk, men vad gör väl det. Känslan vid löpningen var riktigt bra. Jag hade mer att ge och höll väl lagom fart. En sån fart så man skulle orka springa en bit till. 

Lördagen började med städning av huset med hjälp at hårfön. Kan låta märkligt, men hittade ett städtips på nätet. Vi har element i huset som är omöjliga att komma åt dam i. De är dubbla med en massa fack i. Där gick jag lös med hårblåsen vilket resulterade i en hel del dam. Skönt att få bort det.
Torkade lite golv och njöt av att det ser ut som vår ute. 
Passade på att ta en runda på cykeln efter lunch. Det var ju i alla fall uppehåll. Däremot blåste det en hel del. Jag åkte turen runt Västersjön. Det gick fint tills jag passerat Jacobs Loge. Efter den tog vinden i, så jag fick bromsa och trampa samtidigt för att ha någorlunda kontroll på cykeln. När jag sen svängde av mot Gräsholmen så fick jag vinden rakt mot mig. Efter en kilometer vände det då jag åter tog av norrut. Där sög grusvägen rätt rejält efter regn och tjäle, men med vinden från sidan eller i ryggen gick det ändå rätt bra. 
Riktigt skoj var det att cykla igen. Synd att det ska bli kallt och eventuellt snö igen, för nu vill jag cykla mer. 
Idag väntar aktiviteter och lunch i Örebro, sen bär det av till Mullhyttan för fika. Ha en bra söndag!
// Helena