Jag ligger lite efter…

28 januari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Trots att jag är en glad motionär och fortfarande amatör när det gäller träning, så har jag lite mål.
Just nu ligger jag rätt långt efter när det kommer till mina tidsmässiga mål. Jag använder mig av Funbeat för att logga min träning. Där kan jag enkelt sätta upp olika typer av mål.
Jag ligger bara på 50 % när det kommer till cyklingen. Kan ju vara en bit efter kan jag känna. Jag har i alla fall som mål att träna 100 timmar på cykel innan Vasaloppet. Med start från augusti 2015. Jag räknar med att det kommer bli några timmar under vår och sommar på MTB’n. Just nu har jag ju bara motionscykeln att hålla tillgodo med och det blir lite segt att sitta alltför länge på den.
Efter jobbet imorgon ska jag försöka ta mig ut och springa. Det ska bli regn, men det stoppar inte. Tycker det är ganska behagligt att springa när det regnar. Då blir jag inte så varm. Ja, vi får se…

// Helena