Vårkänslor

25 januari, 2016 Av Av helenasahlqvist

Helgen avslutades med vårkänslor. När det börjar droppa i stuprören på huset så känns det som vår. I alla fall när snön ligger tung på hustaket. 
Tränade cykel i torsdags. Går bättre och bättre med cykelpassen. 
I lördags tog jag och Lina med oss skidorna och åkte till Granbergsdal. Åh vilken bra skidåkning vi fick. Även om vi inte åkte så långt. Blev runt två kilometer totalt. Det fanns en bred fast skatebädd och fina spår. Ingen annan som åkte och det var nog inte många som varit där och åkt heller. Jag tycker spåret där är roligt. Brant ner, brant upp och man bara susar fram. Precis så det ska vara. Så som jag är van vid från mina aktiva år. 
Tog ett pass på motionscykeln på eftermiddagen och det gick än bättre än på torsdagen. Börjar verkligen komma ikapp med flåset. Gjorde även några styrkeövningar. 
Igår, söndag, åkte vi till badhuset. Frågade lillkusinerna om de ville med. Såklart de ville med. Vi hamnade i hoppbassängen hela högen. Det var kul att alla kunde vara med där. Barnen hoppade och hade sig en lång stund. Det gjorde även papporna. Jag passade på att simma lite fram och tillbaka när det inte var några andra där. Ingen direkt lång sträcka, men ändå. 
På eftermiddagen åkte Lina skridskor med samma kusiner, Emil lekte med en kompis och svärföräldrarna kom och åt Wåfflor. 
Träningsvärk sedan styrkeövningarna började leta sig fram, men det gör ju inte så mycket. Idag står det cykling på schemat igen. Försöker hålla i mina varannandags träningar. Det är enkelt att inte missa pass då. 
Ha en bra dag!
// Helena