Blickar framåt – 2016!

1 januari, 2016 Av Av helenasahlqvist
Det är dags att vända blad. Ett helt år har gått och ett helt nytt står för dörren. Jag ska inte summera det som varit. Istället väljer jag att se framåt. Ingen idé att dröja sig kvar i det förflutna. Nu är det framtiden som gäller. 
Nyårsafton blev hur bra som helst. Trevligt sällskap, maten blev helt ok och vädret var kanon. Tog en promenad i trädgården på dagen. Passade på att ta lite bilder på iskristallerna på träden. 
Så vad har vi att se fram emot i år? Vi får väl se. År 2016 har helt oskrivna blad. Vi har inget bestämt än så länge. Har lite tankar kring vad vi vill göra. Resa längre i sommar än vi gjort tidigare. Får se vart det leder oss. Åka utomlands i december vill vi gärna göra igen. 
Jag har i och för sig ett Vasalopp att ta mig an i augusti. Det är ju bestämt. Så till det ska jag lägga en hel del träning. Jag vill odla mer. Äta mer närproducerad mat. Jag vill att vi ska äta mer ekologiskt än tidigare. Redan nu köper vi kaffe och bananer som är ekologiska och kravmärkta. Mjölk köper jag oftast kravmärkt. 
Kanske försöka att äta mer vegetariskt. Utforska den världen lite mer. Jag vill baka mer. 
Vi får väl se hur det blir med allt, men ett försök kan man ju alltid göra. 
Ha ett riktigt bra 2016!
// Helena