Halv dag

30 december, 2015 Av Av helenasahlqvist

Halvdag på jobbet idag. Det blir bra. Idag är jag själv, det har jag inte varit måndag och tisdag. Som tur var var en av mina arbetskamrater där. Även om vi knappt pratade med varandra känns det bra att inte vara helt ensam. Vill faktiskt ha massor av människor omkring mig när jag jobbar. Det saknar jag otroligt mycket från förra hösten när jag jobbade på en skola. Mycket av det var kaos och det kändes skönt att lämna, men nu i efterhand kan jag reflektera över tiden jag hade där och ta med mig det som var bra. Just nu jobbar jag ju på ett vik och min grundtjänst är på en skola. Jag önskar att jag fick komma till min grundtjänst lite tidigare än det ser ut att bli. Nåja.

Idag slutar jag i alla fall runt klockan tolv. Ska handla lite på hemvägen. Kom på att det skulle vara gott med Tacos ikväll. Så ska jag ju hämta Emil också. Efter det väntar sju dagar ledighet. Ska bli sjukt skönt. Har inga planer förutom nyårsafton. Kanske hinner med både skidpremiär och bio. Kanske badhus någon dag. Vi får se.
Ha en fin onsdag!
// Helena