Intervaller blev det…

26 november, 2015 Av Av helenasahlqvist
Det blev intervaller igår. Inget toktempo direkt. Har ju inte tränat så hårt sista tiden, så då lägger man nog av sig lite. Har dock en så innerlig lust att köra idioten. Den gjorde vi ofta, nästan varje vecka, när jag tränade löpning och skidåkning när jag var barn. Att bara köra järnet, så vila och så köra igen. Får leta på en plats att köra på. Kan hända att vi till och med gjorde den på längdskidor. Har något svagt minne om det. Det var i alla fall länge sedan, typ 25 år. Fattar inte att tiden bara drar iväg. 

Träningen gjorde i alla fall susen med humöret. Imorgon ska jag nog ta en lunchpromenad med. Behöver dagsljus. Åker ju till jobbet långt innan solen går upp och är där tills långt efter solnedgång. Får utvandra till Nya Zeeland på vintrarna kanske. Där har de lite som vi, längre dagar på sommaren…

/ Helena