Lite mål skulle vara bra!

25 november, 2015 Av Av helenasahlqvist

Uttråkad. Jätte uttråkad. Är inne i en period då jag känner mig rätt uttråkad helt enkelt. Måste sätta upp lite mål framöver. Just nu väntar jag nog bara på att få komma iväg på semester. Allt annat har fått pausats. Att det varit mörkt i två dagar gör ju inte det hela roligare. Jag gillade snön, kylan och ljuset som kom med det. Började längta efter skidåkning. Började leta efter skidspår eller potentiella skidspår inför kommande helg.
Visste ju att regnet skulle komma, men hoppet är ju det sista som lämnar. Kunde det inte finnas en liten möjlighet att det skulle falla som snö ändå? Men, nej. Det blev massor av regn istället.
Får dra på mig joggingskorna efter jobbet och springa av mig min frustration. Det får bli backintervaller. 100 m långa, 8 höjdmeter. Ingen brant backe, men det får duga.
Sen får jag börja packa. Bara 10 dagar kvar nu. Väskorna åkte fram igår och jag vill inte glömma något.

Prognos för San Agustin, Gran Canaria.

Håller koll på vädret på Gran Canaria. Än så länge ser det inte helt tokigt ut. Bara att se sol några timmar mer per dag räcker bra åt mig.

// Helena