Höst vs Vinter

23 november, 2015 Av Av helenasahlqvist
Passar på att bjuda på lite bilder. Höst blir till vinter. Börjar med förra veckans ute-söndag och korvgrillning vid Hagasjön, bara några km söder om Dalkarlsberg. Hade ett par riktigt härliga timmar i skogen. 

Så övergår vi till vintern, som tydligen kommer försvinna på tisdag. Synd! Är så fint och ljust ute nu.

Så ljust att jag bestämde mig för att ta ett löppass igår kväll. Det blev lite dryga fem kilometer. Sprang fram och tillbaka på vår grusväg. Höll mig lite på kanten, ifall det skulle vara isigt, men det var hur fint som helst. Frös om händerna till en början, men efter två km var jag varm. Hade ficklampa med mig, men den blev inte mycket använd. Månen lyste så starkt, så sikten var bra. Så fridfullt att springa med månen och Karlavagnen som enda sällskap. Kommer bli mer vinterlöpning. Det lovar jag. Gick det bra i minus åtta, så lär det gå lika bra i minus tretton.

Ha en fin måndag-eftermiddag!

// Helena