Härlig lördagmorgon

21 november, 2015 Av Av helenasahlqvist
Klockan är inte åtta på morgonen än och barnen är påväg ut. De vill ut i snön. Det är åtta minusgrader, men det hindrar inte dem. 
Snögubben gjorde de i torsdags kväll i mörkret härutanför. Det var så härligt ljus när jag kom hem igår eftmiddag, så jag passade på att fota. Mobilkameran är ju dock inte den bästa, men det fick duga.
Just nu är det bara att njuta. Det har blivit vinter, det har blivit snö och det har gjort att det blir lite ljusare på dagen och kvällen. Nu längtar jag och vi bara på att det ska bli mer snö så vi kan åka skidor. Idag ska jag titta på skidor på tv. Lopp från Bruksvallarna. Då blir man än mer sugen på att komma ut i skidspåren. Förhoppningsvis kommer vi åka mer i år, när vi inte kommer åka så mycket alpint. 
Ha en riktigt härlig vintrig lördag! Njut, för till veckan väntar det plusgrader och troligtvis ett par dagar med slask.
// Helena