Full fart…

18 november, 2015 Av Av helenasahlqvist

Just nu är det full fart. Han lite i trädgården i lördags. I söndags var vi i Dalkarsberg och grillade korv. Hittade en himla fin plats och kunde bara njuta av att vara ute. Sen drog jag hem och cyklade runt Västersjön. 

Nu är det jobb och plugg som gäller. Ny tenta på måndag, så då får annat vänta. Missade g-gränsen på marknadsföringen med några ynka procent. Nära räcker inte, så nu måste jag hitta några nya poäng för att klara mig nästa gång. Går det inte vägen på måndag så tar jag nya tag nästa höst. 
Från tisdag blir det fullt fokus på Statistik. Tenta i januari, så jag har gott om tid på mig. Dessutom är det ett roligt och intressant ämne, så det kommer nog gå bra.
Nej, frukostdags för de små, sen mot jobbet. 18 dagar kvar till semester, så humöret är på topp!
// Helena