Fredag igen!

6 november, 2015 Av Av helenasahlqvist

Bara fyra veckor kvar innan vi åker mot solen. Ska bli så himla kul och skönt att komma iväg. Om man kan lita på prognosen på Holiday Weater så är det idag 21 grader och soligt i Bahia Felize och det kommer vara runt 25 grader de närmsta 25 dagarna. Efter sommaren som varit behöver vi lite sol och värme. Toppade ju sommaren när det var 27 grader då vi kom till Hamburg, men sen dalade temperaturen till runt tjugo. 

Ska bli så kul att se vad maten på hotellen har att erbjuda. Jag har för mig att det är tre eller fyra hotell som ingår i Blue Village och vi får äta på alla. Vi kommer bli tunga kan jag lova. Om ingen magbacill slår till. Brukar ju vara standard utomlands, men det är smällar man får ta.
Idag väntar i alla fall jobb. Ska cykla dit hade jag tänkt. Var ute i garaget och monterade lampor på cykeln igår. Sen cykling hem och så iväg på Spinning. Har lite känningar i halsen och det är ju inte optimalt, men det får bära eller brista. Får vila den i helgen om det inte rätar ut sig. 
Imorgon ska vi mot Mullhyttan och på söndag är det farsdagfika inne i stan. Fullt upp kommer det bli i helgen alltså…
Ha en fin fredag!
// Helena