Torsdag och sovmorgon.

5 november, 2015 Av Av helenasahlqvist

Är alltid skönt att ta en lugn morgon emellanåt. Inte stressa iväg till skola och jobb tidigt på morgonen. Jag går upp samma tid ändå, men barnen kan sova tills de vaknar och behöver inte stressa. 

Veckan har gått så snabbt. Vet egentligen inte hur, den bara har det. 
Annika ringde i tisdags och undrade om jag ville hänga med på spinning på fredag. De hade fått något erbjudande om att ta med en kompis på ett pass på gymmet. Det tackade jag ja till. Var sjukt många år sedan jag var på spinning senast. Säkert tolv eller tretton år sedan. Passar ju bra nu när jag tränar cykling också. Se om jag blir lika slut efter ett pass som sist. På den tiden hade jag inte bra grundträning och nu har jag tränat hyfsat mycket ända sedan semestern.
Nej, frukostdags.
// Helena