Vintertid

26 oktober, 2015 Av Av helenasahlqvist
Trots att vi fick en timme extra igår och jag gick upp hur tidigt som helst, så hann jag inte speciellt mycket ändå. 
Jag skjutsade Lina till en kompis vid nio. Satte upp nät som skydd från älgarna runt ett träd och skördade all majs. Sen var det dags för lunch. 
Emil åkte också till en kompis, men då hade Lina redan kommit hem. Hon hade tre kompisar här på eftermiddagen, så det var verkligen fullt hus.
Jag hjälpte Micke med att byta koppling, ett moment där man var tvungen att vara två. Sen åkte studsmattan ner. 
Så tog jag en cykeltur på en timme innan det var dags att hämta Emil. 
Cyklingen gick riktigt bra. Det blåste hyfsat hård motvind halva sträckan och jag kände ändå att jag kom framåt. Benen var starka och jag hade kondition. Gasade på sista två km för jag ville komma upp i 20km/h i snitt. Det gjorde jag, men då var jag helt död när jag klev av cykeln. 
Körde intervaller i Lördags, 4 min löpning 1 min gång, i 7 km. Så helgens träning har varit bra och jag känner att det händer någonting. Det finns mer och mer ork, styrka och kondition. Nu är det bara att långsamt öka på. 
Nej, dags att förbereda jobbdagen. Emil ska till fritids, Lina sover över hos en kompis och jag ska bara jobba. För mig blir det inget höstlov, men det gör inte så mycket. Om några veckor ska vi ju på semester.
// Helena