Lördag

24 oktober, 2015 Av Av helenasahlqvist

Klockan är snart sju på morgonen. Det är tyst i huset för alla sover utom jag. Ganska skönt att få en stund själv på morgonen, få vakna till lite. 

Igår kväll var barnen på sitt första disco. Halloweendisco i Bygdegården. Var massor av barn där från åk 1-6 och de hade jättekul i två timmar. Första gången vi/de är med på någon aktivitet de har här i vår lilla by. Det har inte blivit av förut. Det var inta bara barn härifrån dä. Några kom från stan också. 
När det kom hem blev det Tacos framför TVn. Det är inte ofta vi äter framför TVn. Typ en gång om året och då är det frukost som gäller när starten går i Vasaloppet. Kan låta galet, men det är så himla mysigt. 
Idag har vi fullt schema. Först ska vi ta en tur till Örebro för lite inköp av skor, overall, byxor och kanske nåt mer. Sen har vi en halv bil i garaget. Kopplingen på Renaulten var helt slut, så Micke ska byta någon lamell eller vad det nu var i helgen. Jag ska springa intervaller och sen ska vi på trettonårs-kalas vid sex i kväll. Oj, så stor hon blivit lilla Elin. Åren bara flyger iväg. 
Ha en bra Lördag!
// Helena