Sovmorgon

22 oktober, 2015 Av Av helenasahlqvist

Idag tog vi sovmorgon. Kände mig lite seg och så kändes halsen lite öm igår kväll. Tänkte att det var lika bar att ta det lite lungt då. Vill inte bli förkyld igen nu. 

Dessutom så skulle det bli regn nu på morgonen, så barnen blir nog glada om de slipper vänta på bussen och sedan slipper vänta på att skolan ska öppna. Jag jobbar ju i princip bredvid skolan, så det är ju ingen direkt omväg för mig. 
I förrgår var jag ute på en löptur runt byn. Tänkte att det nog var sista rundan efter jobbet innan vintern. När tiden ställs om på söndag kommer det i princip vara mörkt när jag kommer hem på kvällen. Vet inte när det vänder igen, men kan tänka mig att det blir framåt mars någon gång. Kan ju använda pannlampa också, men då måste man ju ha en först. Löpningen kändes i alla fall bra. Värmde upp ordentligt innan och var inte stel i några leder eller muskler. 
Idag kanske det blir motionscykling. Det beror på hur halsen känns i kväll. Får bli när barnen lagt sig i så fall. Det är ju ändå tid som skulle tillbringas i soffan. Bättre att göra något nyttigt istället. Så har jag några Statistikfilmer på kurswebben att titta på. Får göra det under tiden, då är jag dubbelt effektiv.
Nähä, undra vad jag ska göra nu i en timme? 
Ha en bra torsdag! 
// Helena