Morgonkaffe…

21 oktober, 2015 Av Av helenasahlqvist

I förrgår var det strömavbrott här hemma i nästan en timma mitt på dagen. Det resulterade i att min klockradio hoppade fel ca tio minuter. Igår när jag kom ut i köket på morgonen var klockan bara fem över halv sex och inte kvart i sex som den brukar. Ganska skönt att få tio minuter till på morgonen, bara sådär. Lura mig själv lite, för jag går ju upp samma tid, enligt klockradion, som annars. Tokigt kanske, men i alla fall. 

Händer inte mycket just nu. Kvällarna bara rusar iväg. Försöker hinna träna lite smått, vilket går jättebra. Läxor ska fixas och mat. Igår öppnade jag dessutom Statistikböckerna för första gången. Ska plugga det i väntan på tentaresultatet. Det är kul att äntligen börja med Statistiken. Den har legat på is i över ett år. Valde att aldrig tenta den när jag gick kursen eftersom jag hade så många andra tentor just då. Ska bli kul, för jag gillar statistik och att räkna. Det finns ett rätt svar och det är inte så luddigt som teorier om marknadsföring och andra saker.
Nej, dags att fixa frukost. Ha en fin onsdag!
// Helena