Rapport från en camping…

18 oktober, 2015 Av Av helenasahlqvist

Bland många andra. Jag vet inte hur många campingnätter vi fått ihop i vårt liv. Bra många är det i alla fall. Har nog campat i alla möjliga sorters väder. Från 32 grader och solgass till närmre 25 minus och snöstorm. 

Den här helgen har varit måttlig på alla sätt. Gårdagen var det dimmoln hela dagen, men ändå ganska bra temperatur. Det är lungt och skönt på campingen. Shoppingen igår gick riktigt bra. Var vid varuhuset vid 7 och det var bara att gå rakt in. 
Hittade dock inte mycket kläder till barnen. Jag och Micke fick däremot med oss ett varsitt lass med träningskläder. Lite leksaker till barnen och lite annat pyssel. Fikade en stund och barnen lekte i leklandet en stund. Där var det verkligen lungt och skönt. På fjärde våningen, över restaurangen, har de gjort ett lekland. Så jag och Micke turades om att ”vakta” barnen. 
Han med en lång promenad runt campingen på eftermiddagen. De håller fortfarande på att bygga ut den. Tror det var ett nytt område med runt 100 platser. 
Efter det tog jag en löptur på fyra kilometer. Hade ont i kroppen, höft och fotleder, när jag drog iväg. Det gjorde att tempot blev riktigt långsamt. Sen när jag fått upp värmen i kroppen försvann stelheten och jag kunde öka tempot. Sen ökade jag lite till och sista km lite till ändå. Ska bli kul att föra över datan från klockan när jag kommer hem och se exakt hur det blev.
Blev en riktigt tidig kväll igår. Gick och lade mig vid nio. Nu ska vi snart packa ihop och åka mot Gällstad. Hoppas att vi hittar lite bättre kläder till barnen där. Hit till Ullared behöver vi nog inte åka igen. Inte för att hitta barnkläder i alla fall. Träningskläder är däremot kanon och riktigt bra priser på det. 
Ha en bra söndag!
// Helena