Det var den tentan…

16 oktober, 2015 Av Av helenasahlqvist

Så var den avklarad. Känns rätt skönt. Ska bli kul att se hur många poäng jag rafsat ihop. Jag svarade på allt. Bröt inte ihop, men har inte helt rätt på allt. Tre olika lärare är inblandade. En av dem ställer samma frågor varje gång. Borde ju vara lätt att plugga till dem, men jag kollade inte frågorna innan, så jag pluggade in allt ändå. Man vet ju inte om den här gången är den gången som han ändrar sina frågor…

Tur ändå att jag tog veckan för att plugga. Hade inte kommit långt annars. Ett upplägg som jag får fortsätta med så gått det går. Blir lite ändrade planer för våren. Liten miss i planeringen som ställt till det. Fick reda på igår att c-kurserna är flyttade till höstterminen istället för att gå på vårterminen. Det suger. Hade verkligen sett fram emot att åka på föreläsningar. Jag var sugen liksom. Nu får jag fokusera om. Får se hur jag gör. Läser Statistik i vår (distans halvfart) och tar studieledigt till nästa höst igen, eller om jag betar av det jag mäktar med i vår. Är för och nackdelar med båda uppläggen.
Nåja, det får jag grubbla på senare. Nu ska vi snart dra iväg för en helg i Ullared. Vet inte riktigt hur kul det blir. Förra veckan var det lång kö till incheckningen och så var det kö till varuhuset och så slogs försäljningsrekord. Får bara hoppas att det är lungt den här helgen. Vi ska i allafall försöka vara vid ingången när de öppnar på lördag kl 7:00. 
Ha en bra fredag!
// Helena