Älskar morgonen…

14 oktober, 2015 Av Av helenasahlqvist

Jag älskar verkligen morgonen. Speciellt som idag. Skjutsar barnen till bussen precis före klockan sju. Åker hem och dricker morgonkaffet i lugn och ro. Jag bara njuter. Sen kan dagen fyllas med nästan vad som helst. 

Igår blev det mer studier än i måndags. Pausade en stund på förmiddagen för att handla lite, sen läste jag fram till halv tre. Det är bara att hoppas att minnet behåller lite av det jag läst. Försöker nöta så mycket det bara går. Sätter sig inte allt nu, så har jag en stabil grund inför omtentan i slutet av november. 
Löppass blev det på eftermiddagen igår. Ett långt pass på 5 km. Måste försöka få till lite långa och lugna pass. Försöka att inte fokusera på att prestera och pressa tider. Det är dock svårt. Vill ju se resultat hela tiden. Får tänka om resultatmålet, inte se till tid utan se till något annat. 
Ska ta en lugn cykeltur vid lunch idag. Har sett ut en väg som jag vill utforska. Det kommer bli ca en mil. Hoppas bara inte jag stöter på någon jägare. Kan vara risk för det. Får vara högljudd. 
Nej, dags för frukost. Sen börjar min studiedag. Strategi på schemat idag.
// Helena