Pluggvecka och träningsmål

13 oktober, 2015 Av Av helenasahlqvist

Den här veckan är avsatt för studier. Har tenta på fredag, så det gäller att ta tillvara på tiden. Den biten är svårast när det ska jobbas och studeras samtidigt. Att hitta ork för att plugga. Kanske snarare att hitta motivation att plugga efter en arbetsdag. Det är ju så mycket annat jag vill hinna med. Då är det ett klokt beslut att avsätta en vecka för studier. 

Igår pluggade jag fram till ett. Då var det nog för den dagen. Är alltid så den första dagen. Blir trött av att läsa och fundera. Idag ska det nog gå bättre.
Fick till två cykelpass i helgen. Dels den gamla vanliga rundan med backe upp och backe ner. Sen blev det en tur i söndags runt Västersjön. En två mils runda. Klarade två mil på precis under en timma. Blir bra att sätta nya mål på den senare. Den är mer lättcyklad än vad jag cyklat hittills, men det är rätt skönt. 
Hämtade även hem min motionscykel som varit utlånad till mamma. Så nu kan jag träna även på kvällarna. Får se hur många timmar jag kan skrapa ihop innan Cykelvasan. Kan ju sätta ett mål på 100 timmar. Räknat från september i år. Så får vi se vart jag hamnar. Just nu är jag uppe i ca 3,8 timmar.
Nej, dags för studierna…
// Helena