Så himla dålig!

2 oktober, 2015 Av Av helenasahlqvist

Det är nog inte ofta jag skriver något så negativt. Är en ganska glad och nöjd person om jag får säga så. Visst lite dippar kan man ju ha ibland, men de håller jag nära mig själv.
Det finns dock en sak jag tycker är väldigt dåligt. Det är mitt sinne för att planera vad vi ska äta. Jag är riktigt dålig på det. Önskar att jag bara kunde planera veckan, någon vecka innan och så hålla mig till det. Just nu har jag ingen framförhållning gällande måltider alls. Det är verkligen inte bra.
Var ganska behagligt när vi körde på med Linas Matkasse. Bra mat kom direkt till vår trapp en gång varannan vecka. Hur simpelt som helst. Problemet var väl bara att maten inte passade oss.
Så nu måste jag ta mig i kragen och planera. Vad gör väl det om det rullar på med samma mat i fyraveckors intervaller? Huvudsaken är ju att det är bra mat. Men det är jag också dålig på, att ställa fram grönsaker på bordet.
Nej, lite planering är nog inte dumt. Liksom det inte är helt dumt att bara skita i allt och spontant bara dra iväg någonstans. Båda alternativen ger en frihetskänsla. Jag gillar ju friheten. Tål att tänka på. Återkommer när jag planerat lite…

// Helena