Energikickar…

29 september, 2015 Av Av helenasahlqvist
Var riktigt seg hela dagen igår. Pallrade mig bara iväg för IUP-samtal för Lina och åkte därifrån till Ica för att handla lite mat.
Beslutade mig för att jag inte var pigg nog att åka och jobba idag, så det blev en till hemmadag.
Idag är jag däremot hyfsat pigg. Bara en envis näsa som rinner och segt slem i halsen som bråkar med mig. Orken börjar återkomma.
Igår bjöd jag på köttfärslimpa. Har haft ett recept förut där limpan innehåller tärnad ost och tomat. Hittar inte receptet, men slängde ihop den efter bästa förmåga. Det blir lite saftigare med ost och tomat i. Så täcker man hela härligheten med Bacon som blir lagom knaperstekt i ugnen.
Rev morötter till det och kokade Broccoli. Såg så hälsosamt ut på tallriken att jag var tvungen att ta en bild. Hälften grönt och hälften annat. Orkade knappt äta upp faktiskt.
Lunchen var inte heller den så dålig. Grillad kyckling, grillad majs (egenodlad), klyftpotatis och broccoli. 
Måste bli bättre på det där som kallas grönsaker. Är nog bra för hälsan att få i naturliga vitaminer och mineraler. 
Idag ägnar jag tiden åt att läsa bloggar och ha ryggläge på soffan. Ska försöka ta en liten lätt promenad sen också. Har knappt rört mig sedan förra lördagen, så det är på tiden. Med betoning på lätt alltså. 
Ha en fin tisdag!
// Helena