Måndag

28 september, 2015 Av Av helenasahlqvist
Helgen har varit helt ok måste jag ändå säga. hade inte så stora krav på den för att jag varit och är dunderförkyld. Vet inte om det är helt nya baciller, eller om de gamla tagit om. Slet väl ut mig efter förra helgens träningspass kanske. Bara att vila och ta nya tag när jag är pigg igen.
I fredags åkte vi till mamma och pappa för att lämna tillbaka byggställning som vi lånat över sommaren. Fick god mat innan vi for hem. 
Sent i torsdags fick jag sms av Ulrika som undrade om vi ville ut och campa med dem. Jag var riktigt hängig, men kunde inte motstå erbjudandet. Kan ju faktiskt ta det lika lugnt i skogen som hemma. Om kanske inte lugnare eftersom man inte kan göra så mycket annat än att sitta med näsan mot solen och andas frisk, klar luft. Bra för själen om inte annat. Spontant hängde vi alltså på. De anlände på fredagen och vi anslöt under lördag förmiddag. 
Blev stannade efter vägen av en fiskare som sa att vi nog borde gå fram till vändplanen och titta innan vi körde in. Det var nämligen fullt. Gick ur bilen och gick dit istället. Visst, det såg fullt ut, men vi konstaterade snabbt att om tre bilar flyttade sig så gick det in två vagnar till. 
Letade upp lite bilägare och kom på plats ganska snabbt. Bästa platsen dessutom om jag får säga det själv. 
Tolv husvagnar trängdes på vändplanen vid Lilla Svinsjön. Man behöver inte vara orolig för att bli själv i skogen. Intressant är att hela sju av dem kom från Eskilstuna. I Patrik och Ulrikas gäng var det fyra vagnar, men de kände övriga också, men visste inte att de skulle vara där. Komiskt, med tanke på att det är en bit till Eskilstuna. 

Så var det bara att njuta. Micke och barnen fiskade lite. Jag tog det lugnt. Tiden gick snabbt ändå. Kul att prata ikapp med Patrik och Ulrika som vi inte träffat sedan Påsk. Kommer ju inte bli så tätt mellan gångerna framöver. Ska försöka hälsa på dem i Säfsen nu under hösten om vädret är bra och det passar för alla.

Idag är jag också hemma. Känner mig fortfarande matt och tjock i skallen. Kanske bihålorna som blivit täta, vad vet jag. Ska snart ta och pilla i mig lite lunch, sen blir det mer vila.
Ha en fortsatt bra måndag!!!

// Helena