Lördag!

19 september, 2015 Av Av helenasahlqvist
Lördag morgon och jag har sovit som en prinsessa. Kom hem igår och stegade ut i husvagnen efter en stekpincett, eller vad det nu kan heta. Gick loss med den i trädgårdslandet och plockade Åkersniglar. Hittade en hel del och jakten får gå vidare senare idag.
Passade på att träna igår med. är frisk nu, så det är bara att köra på. Hade sett ut en lång runda, men visste inte riktigt hur lång. Landade på lite mer än 6 km. Hittade ett bra tempo att springa i och låg hyfsat jämt på det. Landade på 6:11 i snitt och det är ju bra. Kom ihåg pulsmätaren också.

Kul att jämföra, där höjden går upp, går tempot ner och pulsen upp. 

Maxpuls 184, ska testa nån dag och försöka komma fram till min absoluta max. Var inte igår i alla fall, den kan nog bli högre.

Idag ska vi vara behjälpliga att få igång en robotgräsklippare. Sen ska jag cykla tänkte jag. Tar med cykeln och cyklar hem. Det blir nog en lagom tur. Sen har jag ingen aning om vad vi ska pyssla med. Kanske trädgårdsarbete om det inte är alltför blött. Då får det bli städning istället.

// Helena