Pigg som en mört

17 september, 2015 Av Av helenasahlqvist

Tidig morgon och ändå är jag pigg. Känns helt ok. Kan bero på att jag kunde träna igår. Kände mig frisk i tisdags kväll, så igår var det bara påt igen. Ville köra intervaller, vilket jag också gjorde. Gud så inspirerande. Istället för att se målet tre kilometer fram, så var målet 1:30 sek fram varje gång. Sen rask promenad i 30 sek.

Att snitta på 5:54 min/km när jag gör intervaller trodde jag ju inte var möjligt. Det är inte långt efter min vanliga snittid. Nog för att jag höll högt tempo på promenaden, men ändå.
Sjukt nöjd är jag. Det var riktigt roligt. Sen var jag helt slut när jag var klar, men vad är vitsen med träning om man inte blir trött? Då har man tränat för lugnt. Svetten ska spruta!
Synd bara att jag glömde pulsbandet. Hade varit grymt kul att se pulsen. Får bli nästa gång.

Ha en trevlig torsdag, imorgon är arbetsveckan slut!

// Helena