Sovmorgon

11 september, 2015 Av Av helenasahlqvist

Idag fick det bli sovmorgon för mig och barnen. Sitter och dricker morgonkaffe, klockan är halv sju och vi åker om en timma. Så här dags brukar det vara full aktivitet så att barnen hinner till bussen kl 6:50. Det funkar ju eftersom jag har flextid. Både bra och dåligt med det. Är ju skönt om man har tid tillgodo på flexen, men inte om man inte har det. Jag försöker ha massor av tid tillgodo. För att kunna vara lite flexibel ibland. Känns bäst så.

Tränade igår. Kändes helt ok. Satte PB på 3 km vändan. Försökte känna efter vad det är som sätter stopp för att det ska gå fortare. Konstaterade att det nog är flåset. Musklerna känns som det är mer ork i, men andningen är katastrof. Glömde, som synd var, pulsbandet så jag vet inte hur pulsen låg på passet. Den var nog rätt hög, men ändå. Får köra intervaller något pass per vecka för att sätta fart på flåset. Har bara inte kommit på något upplägg för det än. Får köra imorgon.
I eftermiddag drar vi till Hjo. Ska till Elmia imorgon för att se nästa års modeller av husvagnar och husbilar. Bara för skojs skull. Sen åker vi tillbaka till Hjo där husvagnen får vara kvar. Mor och far möter upp oss där. 
Nej, dags att fixa barnens frukost. Ha en bra fredag!
// Helena