Träningsfritt…

2 september, 2015 Av Av helenasahlqvist
Efter löpturen i förrgår var jag helt utslagen. En stund efter i alla fall. blev pigg snabbt som vanligt, men senare på kvällen kunde jag knappt hålla mig vaken till kl 21. Halsen gjorde ont och jag var allmänt seg. Somnade tidigt och vaknade seg igår. Åkte dock till jobbet och ”kom igång” efter ett par timmar. Var seg igår kväll igen och hade planer på att stanna hemma idag. 
Idag vaknade Lina med runt 38 grader i temp. Det var bara att vara kvar hemma. Tog det lugnt i morse. Istället för att lämna Emil vid bussen tio i sju, skjutsade jag honom direkt till skolan. Lyxigt tyckte han. Det gjorde att vi kunde åka ca en timme senare hemifrån. 
Åt frukost med Lina och har småstädat lite lugnt här hemma. Har dock inte några monsterkrafter direkt. Passade på att installera Windows 10 på datorn. Plugga marknadsföring (tenta 16/10) och bara vila. Blir så himla trött av att plugga när man inte är van. Skulle kunna gå och sova nu. 
Blir dock lite mer livat snart när Micke och Emil dyker upp. Får nog göra en kopp kaffe tills dess. 
Ha en bra onsdag!!!
// Helena