Äntligen fredag!!!

7 augusti, 2015 Av Av helenasahlqvist

”Nu är det fredag, en bra dag, det är slutet på vardan…”

Jajjemen! Det ska bli skönt med helg. Första veckan efter semestern brukar aldrig vara speciellt kul. Har faktiskt gått rätt bra ändå. Kan kanske bero på att vädret inte varit sådär himla bra nu heller. Visst att det varit varmt ett par dagar den här veckan, men ändå. Idag ser det ut att vara helt ok väder ändå.

Igår var det varmt när jag kom hem i alla fall. Drog på shorts och gick ut för att tvätta lekstugan. Kunde tvätta två sidor som ligger i skugga på kvällen. Resterande får jag ta en morgon. Passade även på att tvätta garageportarna. De var så himla smutsiga. Hur fint det än må vara med vitt hus, så var jag rätt glad just då att vårt är rött. Då syns inte påväxt så himla lätt. Vet inte om det är påväxt egentligen, är nog bara grådassig smuts från regn och vind.

Har suttit och drömt om mer ledighet idag. Blev så himla sugen på en weekend i fjällen. Åker man efter påsk så verkar det som att priserna inte är skyhöga heller. Dessutom kan det ju vara himla fint i april. Solen värmer, man blir brun… Vi får se vad som händer. Kan bara inte tänka mig en hel vinter utan skidåkning. Vi har ju vant oss liksom. De senaste åren har varit helt fantastiska, även om vi beslutade oss för att sluta.

Ikväll ska det tränas också. Har tänkt mig skogslöpning. Finns nog inget härligare än att inte riktigt ha ett mål. Eller ett mål har man väl, men inte riktigt ha banan utstakad. Obanat, få tänka lite själv. Blir lite orienteringsstuk.

Nåväl. Ha en bra fredagkväll!!!

// Helena