Dagarna går…

6 augusti, 2015 Av Av helenasahlqvist

Inte lätt att tro att dagarna skulle springa iväg även när semestern var slut. Det har de dock gjort. Idag är det dessutom ”bara” fyra månader kvar tills flyget lyfter med oss mot Gran Canaria. Gud så vi längtar. Bra att ha någonting att se fram emot när mörkret sänker sig och det lider mot höst. Även om det kan bli många varma soliga dagar än så märker jag av att det blir mörkare på kvällarna. Tyckte det skymde på när jag tränade igår och då var klockan bara åtta. Snart får jag ta fram reflexväst känns det som.
I tisdags var jag pigg efter jobbet, så då åkte jag hem och skrapade färg på lekstugan. Hade som mål att måla den på lördag. Så blev det inte riktigt. Skulle tvättat den igår, men då var vi borta hela kvällen.
Lina ville sova hos mormor och morfar mellan tisdag och onsdag. Lillebror ville hon givetvis ha med. Vid åtta i tisdags skjutsade vi dem dit. Så igår passade vi på att hämta ved samtidigt när vi hämtade barnen. Skönt för dem att få lite mormor och morfar tid. de hade plockat Blåbär, bakat och bara varit. När vi kom hjälpte de glatt till med att lasta ved. Sen fick vi god mat innan vi drog hem.
Väl hemma var det bara att natta barn och dra på löparskor. Älskar känslan av att prioritera träning framför halvhäng i soffan framför tvn. Har inte sett mycket alls på tv i sommar.
Löpningen gick sådär igår. Första kilometern kändes helt ok, men jag försökte ta det lugnt. När damen som coachar sa att jag sprungit första kilometern på 6,07 trodde jag henne knappt. Nästa ”varv”(kilometer) var inte lika imponerande, bara 6,22, men jobbade upp mig på varv tre till 6,13 minuter per kilometer. Landade på ett snitt som var 6,13 på hela distansen. Får väl vara godkänt.

Idag är jag själv när jag kommer hem, så då får jag passa på att tvätta lekstugan. Sen behöver den torka några dagar. Får kanske olja den på lördag så kanske jag kan måla på söndag. Får se om det hinns med.

Ha en bra torsdag!

// Helena