Fredag

1 augusti, 2015 Av Av helenasahlqvist

Uteväder eller inte. Kläder finns det ju som gör att man faktiskt kan strunta helt i att den hör sommaren inte är som man tänkt.
Kände att det var dags att komma ur huset ett tag. Med regnkläder på så tog vi en promenad på Lunedsleden med fika. Gick till ett vindskydd ca 1,5 km från där vi parkerade bilen. Det var lagom. 

När vi kom dit kom det en rejäl regnskur. Det regnade till och med genom taket på vindskyddet. Satt där inne och fikade och när vi skulle gå tillbaka blev det uppehåll. När nästa regnskur kom var vi redan hemma.
Det fanns massor av blåbär i skogen. Så efter kvällsmat ville Lina ut för att plocka blåbär till frukostfilen. Vi hittade inga mängder här, men det räcker nog ändå. Lagom när vi var på hemväg kom solen fram.
// Helena