Finbesök

25 juni, 2015 Av Av helenasahlqvist
Vissa djur är roligare än anda att ha inpå husknuten. Ekorrar har i flera år varit vid vårt fågelbord och ätit. Rådjur brukar spatsera över gärdet mot norr, liksom älgarna. Förra vintern såg jag och barnen en varg som var på vandring och rävar ser vi lite då och då. Den senaste tiden har ett Tran-par gått runt på gärdet för att beta och de dansade så fint för oss härom morgonen.
I förrgår kväll kom så grisarna ut på gärdet för att böka. Dessa djur vill jag inte gärna ha närmre huset. De är stora och plöjer sig fram. De kan dessutom vara ganska aggresiva. Två stora grisar var det och jag kunde räkna till mellan tio och tolv smågrisar. Kan med lätthet missat någon eftersom de sprang av och till i flocken.
Det var sent och jag hade bara mobilen som kamera därför är bilden jättesuddig.