Midsommar

22 juni, 2015 Av Av helenasahlqvist

Midsommarhelgen försvann verkligen i ett nafs. Vi hade sån otrolig tur med vädret. Fick en solig midsommarafton och en ändå soligare midsommardag. Barnen badade till och med.
Det blev som vilken annan midsommar som helst som vi firat de senaste tio åren. Enda skillnaden var att vi inte tog lika många promenader. Vi brukar alltid röra på oss ganska mycket, men det kom liksom av sig. För oss var det tionde året vi firade midsommar i Råda. Alla Linas midsomrar har vi varit där, så hon vill dit nästa år igen.
Igår var det dags att packa ihop och dra hem. När vi svängde av väg 62 och åkte mot Hagfors och Filipstad hade jag hellre fortsatt norrut. Mot nya mål. Nu får vi vänta i två hela veckor innan vi kan dra iväg. Vi har inte bestämt vart än. Det känns så skönt, att inta ha några planer. Vi vet bara att vi ska, inte vart vi ska. Det bästa med sommaren…

// Helena