Skön helg

11 maj, 2015 Av Av helenasahlqvist

Ibland är det skönt att inte ha så himla mycket planerat. Fredagen och lördagen var sådana dagar som vi bara gjorde som vi ville. Jag grejade mycket i trädgården. Emil och jag sådde lite frön. Snyggade till lite kring några träd. Planerade uteplats, bara var.
I lördags tig vi en spontantripp till Mickes syrra. Fick en kopp kaffe i solen och åkte hem.
Igår blev det desto intensivare. Emil skulle ha kalas på eftermiddagen så vi städa hela förmiddagen. Sex grabbar som röjde järnet i två timmar och sen var det lugnt igen. Bakade pizza på kvällen. Gjorde för en gångs skull jäst deg istället för deg med bakpulver i. Blev så mycket bättre. Fruktsallad blev det till efterrätt också. Emil ville ha det till glassen när han hade kalas, men det var typ ingen som åt. Idag får jag alltså matlåda med hemmagjord pizza och fruktsallad. Inte så dåligt det.
Det är kortvecka nu. Har inga planer för långhelgen i år. Ska inte åka någonstans med husvagnen i alla fall. Har lite förslag på dagsutflykter. Kolmården, Charlottenberg, Stockholm typ. Vi får se vart vi landar och vad vädret säger. Har massor att göra här hemma också.

// Helena