Även tomaten har knoppar

6 maj, 2015 Av Av helenasahlqvist

Även tomaten som står inne har knoppar. Den hade ja tänkt skola om i en större kruka och ta sidoskott från till fler plantor. Tiden räcker inte riktigt till känner jag. Finns så mycket som ska fixas.

Busktomaten Totem. En coctailtomat.
Som till exempel att få ut alla sådde i jorden. Nu ska temperaturerna vara tillräckliga för att frosten inte ska ta kål på dem. Får ta en sådd i taget, börjar med potatisen i eftermiddag. Det har regnat i snart ett dygn, men enligt väderprognosen ska det bli uppehåll från klockan sju. Kommer solen då och värmen håller sig över tio grader kommer det växa så det knakar ute. Det är verkligen en härlig period nu när man kan se saker hända från dag till annan. 

Mina odlingar skriker om att få komma ut. Snart så…

// Helena