Början av maj

4 maj, 2015 Av Av helenasahlqvist
Det stod på en vädersida jag kollade på att maj skulle börja med aprilväder. Mycket riktigt. I lördags vaknade vi med snö utanför husvagnen. Den försvann dock ganska snabbt och efter lunch kunde vi ta en promenad till en lek och djurpark en bit från campingen.
Mösseberg har verkligen mycket att bjuda på. Allt samlat på ett och samma ställe. En motionscentral med hur många valmöjligheter på slingor som helst. Vackra promenadstråk. En badsjö, slalombacke, camping, djurpark, lekparker, frisbeegolf, Geocacher, massor av grillplatser och en restaurang. Detta trots att staden inte är jättestor. 
Igår var det dags att packa ihop. Gick riktigt smidigt och även hemvägen gick bra. Gjorde ett hyfsat långt stopp för fika vid Askevik vid Vänern.
Vacker spegling i badsjön på Mösseberg
Ett stopp på hemvägen vid Askevik.
Vi tackar Lindbergs för en helt ok helg.