Lite för lugnt för min smak

29 april, 2015 Av Av helenasahlqvist

Ibland måste man bara få det sagt. Få beklaga sig lite kanske. Annars så tycker jag att livet är ganska bra och vad har man att klaga på? Det finns alltid de som har det mycket sämre. Vi är nog ganska bra på att gnälla om småsaker. Riktigt lyxgnäll kanske man kan kalla det.
Med det sagt måste jag bara säga att just nu är det lite väl lugnt på jobbet. Jag gillar när det är full fart och saker jag inte riktigt har koll på som kommer upp då och då. Det ger liksom motivation att sträva framåt. Det ger mål att lyckas med. Även om jag har jobb att uträtta övervägande tid av dagen så känns det som jag sitter och väntar ut tiden. Det är inte så bra för då sitter jag och funderar på hur länge jag ska behöva sitta så.
Full fart från morgon till kväll efterfrågas, så jag får lite energi till kvällsfixet. Jag måste ta mig i kragen och fixa klart min examen och söka de jobb jag vill ha. Det känns bara just nu som att ju längre jag är borta från redovisningen och bokföringen, ju svårare blir det.

Imorgon drar vi på säsongens första campingtur. Ska försöka hinna plugga lite i helgen. Vill så gärna klara tentan nu i maj. Jag vet ju att jag gör det, om jag pluggar. Det är bara den där motivationen som behöver infinna sig…

// Helena