Broccoli

16 april, 2015 Av Av helenasahlqvist
Igår tänkte jag att det var dags att plantera om broccoli som jag sådde den 16:e mars. Plantorna har verkligen växt iväg i ett virrvarr. 
Jag fick lära mig att Broccoli är skört. I alla fall mina plantor. Så jag kunde bara rädda 29 stycken. Har några kvar att plantera om, men det får bli en annan dag. Idag ska jag se om sallaten kanske behöver nya krukor. De är också i ett virrvarr och mår nog inte så bra i såjord. Även purjolöken behöver planteras om, men vart ska jag få plats med allt?
// Helena
Till vänster står en kruka med sallat i en enda röra.
Trångt i Broccoli krukan.
Virrvarret av sallat igen
Purjolök.
Sotis är nyfiken och gör mig sällskap.
Omplanterat i ny näringsrik jord.
Massor av olika byttor och krukor. Man tar vad man har.
I den här lite större krukan får fler plantor plats och jag kunde stoppa ner plantorna längre i jorden.
Alla mina odlingar i tvättstugan. Börjar bli fullt.