FOBO

15 april, 2015 Av Av helenasahlqvist

Jag är bara tvungen att dela med mig av en länk om egen odling. Ett bildspel, men jag vet inte om det är från en föreläsning eller om det bara finns där för oss att titta på.
Jag gillar idén om att odla sin egen mat. Sen har jag kanske inte två timmar om dagen att lägga på odling. Det finns ju annat som pockar på min uppmärksamhet, men det är ett intressant ämne tycker jag. Bildspelet finns på FOBOs hemsida. FOBO står för Förbundet organisk-biologisk odling.
Jag ser odlingen lite som ett sätt att göra lite för en bättre natur och bättre ekonomi. Eftersom vi dessutom komposterar så går inte en enda växt till spillo.
Jag saknar dock fakta på FOBOs hemsida. Fakta med källor. Källor som understryker de påståenden de gör. Nu har jag inte kollat hela sidan utan och innan, men lite mer skulle jag vilja veta. Tills dess odlar jag vidare…

//Helena