Resemagasin

14 april, 2015 Av Av helenasahlqvist

Mycket tankar kring resor just nu. Har ju bokat en resa i december, men jag älskar ju att drömma. Sen kanske man inte kommer dit drömmen vill jämt, men ändå.
Prenumererade på Allt om Resor för många år sedan, men slutade när jag insåg att jag inte skulle ha råd att resa på ett bra tag. Vill prenumerera på någon nu igen, men vet inte riktigt vad. Köpte en Allt om resor häromdagen, men innehållet hade ändrats så mycket sedan sist jag köpte en. Klickade in på Tidningskungen och fann att det finns en uppsjö av tidningar att välja mellan. 42 stycken närmare bestämt. Det bör med andra ord inte vara något problem att hitta något annat. Måste nog bara gå till en butik med lite större urval av tidningar först. Var på Ica Maxi igår, men det fanns typ ingenting.

// Helena