Sol!

6 mars, 2015 Av Av helenasahlqvist

Igår kom jag hem i tid. Eftersom det var soligt så var jag ute en lång stund. Blir ju inte av att man går ut på dagarna. Skulle behöva ta lunchpromenader, men jag vill inte ta för långa luncher.
Jag gick i alla fall runt på tomten en bra stund och bara var. Gick upp på altanen och insåg att jag knappt såg ut. Så det fick bli till att torka av rutorna.
Blev inte helt klar, men det kommer fler dagar. Är bara så otroligt skönt att känna att våren är påväg. Några knoppar har dykt upp i rabatten, påskliljor tror jag och lite blad har börjat växa.

Idag blir det en lugn förmiddag innan jag drar mot Karlstad. Känner mig ganska lugn inför tentan. Har inte pluggat sedan jag blev däckad i förkylning, men pluggade mycket innan det. Jag räknar inte med godkänt idag. Jag ser det som ett träningstillfälle. Inget talar bättre om hur man ligger än ett tentamenstillfälle.

Ha en bra fredag!