Vabonsdag

4 februari, 2015 Av Av helenasahlqvist

Idag fick det bli en dag hemma. Lina vaknade i natt och hade över 38 grader i temperatur. Så det fick bli sovmorgon till klockan sex i dag. Körde ju ändå iväg Emil till skolan samma tid som vanligt nästan.
Ska försöka ta tillvara på tiden och plugga. Är lite seg jag med, sådär så det nästan var bäst för mig att vara sjukskriven ett par dagar. Är nog förkylning som ligger och lurar. Får se hur mycket studier huvudet orkar med. Får bli många pauser och korta pass.
Tänkte även försöka få ner lite fröer i jord. Tycker att ljuset borde vara tillbaka tillräckligt. Har nästan 8,5 timmar från solens upp till nedgång nu. Ska i alla fall så purjolök och rödbetor. Kanske någon tomat också. Köpte en påse med coctailbusktomat. Får så ett par frön nu och några om nån månad.
Sådderna jag gjorde sen höst gick inte vägen alls. Katterna käkade bara på de små plantorna. Nu får jag försöka gömma dem lite bättre.

Ha en bra dag!

// Helena