Träningsvärk

1 februari, 2015 Av Av helenasahlqvist

Vilket jag inte tycker är helt oskönt. Jag gillar träningsvärk. Den är ett kvitto på att man gjort någonting bra. Igår gjorde jag skidspår i kohagen igen. Den här gången mätte det drygt 700 meter. Det är ganska mycket snö och jag hade tur att det var en frusen skorpa en bit ner i snön som gjorde att jag fick stavfäste ganska högt upp. Jag åkte sex varv och skrapade ihop hela 4 kilometer.
Lina var hos en kompis igår och de åkte vid Nobel på skidor. Även Micke tog sina grejer och åkte dit. Han har mindre tjugor än mig och fick inte samma stavfäste i kohagen.
Idag ska jag försöka åka några fler varv. Vill platta till snön i spåret efter snöfallet. Får se om familjen åker och åker skidor också på förmiddagen. Är ju faktiskt roligare att åka i riktiga spår. Vet dock inte om det är någon som gjort några. Granbergsdal var nyspårat igår, men det är ju inte säkert att de spårar idag med.
Ska försöka hinna vända komposten också. Tror den är varm, för snön smälter på locket hela tiden. Snart dags att så frön till purjolök också. Skulle behöva någon form av växtbelysning, men det får kanske bli nästa år. Får se hur mycket trädgård jag hinner med till sommaren.
Så i eftermiddag ska vi åka och gratta stora Stina. Hela fyra år är hon nu. Ska bli kul att träffa Lindbergs för det var ett bra tag sedan.

Ha en bra första dag i februari!!!

// Helena