Så sant!

24 januari, 2015 Av Av helenasahlqvist

Fick precis se en reklam på webben. ”Du kan inte motionera bort dåliga matvanor”. Så sant så.
Mina matvanor skulle behöva bli så mycket bättre. Äter på tok för lite frukt, i princip ingen frukt alls och grönsaker är jag också ganska dålig på att äta.
Det jag definitivt skulle behöva är en sockeravgiftning. Kanske ska planera in det, och sen tänka om kosten. De som tror att det går bra att lägga om kosten för en tid, tills de anser det räcka och sen gå tillbaka i gamla fotspår behöver tänka om. Rejält.
Vi har dock blivit riktigt bra på att äta potatis. Till allt. Förut åt vi massa pommes, men nu gör jag hellre råstekt potatis. Oftast har jag skalet kvar, tycker det blir godast. Så himla smidigt också och billigt!
Nä, mer nyttigheter och mindre sockerarter.

Trevlig lördagkväll!

// Helena