Onsdag 21/1 2015

21 januari, 2015 Av Av helenasahlqvist
Till vänster är nedre delen av Västbacken och till höger kommer Tunnelbacken, Idre Fjäll.

 

Idag har vi hunnit mycket. Var ute i backen en stund före klockan tio. Åkte till Ost-backarna där vi inte varit än. Åkte två backar där, det blåste småspik i ansiktet kändes det som. Åkte till Norr-backarna istället och tog två åk där innan vi gav oss hemåt. Åt lunch och åkte till Skidstadion. Ville hinna åka ett 2,5 km spår medans det var ljust ute. När vi åkt ett varv så ville Lina åka ett till. Jag följde med henne. Micke åkte och kortade av Emils stavar som vi märkte var för långa, så imorgon kommer han nog flyga fram i spåret.
Nu har vi tagit en promenad och ska hoppa in i duschen innan det är dags att göra Taco och bjuda hit mor och far på det.