Skönt att vara på plats…

19 januari, 2015 Av Av helenasahlqvist

Vaknade relativt tidigt igår, vid sju. Slängde i oss frukost och packade det sista. Micke, som var dunderförkyld, fick sitta bredvid och jag körde. Var riktigt lite trafik och bra väglag. Jag körde ca 31 mil. Har inte kört så långt på hur många år som helst, i ett svep. Vid vägskälet in till Nornäs fick Micke ta över och köra de sista milen.
Vid stugan hade någon tänt två marschaller, det var mamma. Packade ur och fick fika i mammas och pappas stuga. Tog en promenad så barnen fick springa av sig lite. Helt chockad att de inte gnällt en enda gång i bilen, för det är ju ganska långtråkigt att åka bil i fem timmar. Handlade mat och liftkort.
Middag serverades i mor och fars stuga. Så himla gott. Sen tog vi tidig kväll. Barnen var trötta och somnade nästan på studs. Jag gick och la mig före halv tio och somnade ganska snabbt.

Nu är det bara att fixa frukost och ge sig ut i pisten. Ska bli så himla härligt.

// Helena