Seg morgon…

13 januari, 2015 Av Av helenasahlqvist

Idag blev det en seg morgon. Somnade igår kväll, men katterna busade så de väckte mig efter mindre än en timme. Blev väckt av något vid fem imorse och kunde inte somna om. Halv sex var det bara att gå upp och sätta på kaffet.

Bakade muffins med barnen igår. Tänkte ta med mig dem till jobbet idag. Vi ska flytta till nya lokaler, så då tänkte jag passa på att ”fira” det med lite hembakat. Vi kommer arbeta fem personer från barnomsorgen i ett litet team. Kommer bli hur bra som helst. Hoppas på att jag kommer få mer ansvar än jag hade förra gången jag arbetade som Placeringsassistent. Nu har jag ju kommit in lite mer på ekonomi från Skrantaskolan, så jag hoppas att jag kan fortsätta med det. Är ju ekonomi jag i slutändan vill arbeta med, så det gäller att hålla det ajour.
Ska flexa ut relativt tidigt idag, för vi fick ett telefonsamtal från Kulturskolan igår. Lina kom in på teater. Jag hade nästan glömt att jag anmält henne till det. Den är i alla fall mellan fyra och fem idag. Tur att man har flextid. Är ju kanske inte så många som slutat jobbet så de kan lämna på aktivitet vid den tiden. Inte oss som har kontorstider i alla fall.
Nähäp, dags att dricka ur kaffet och starta dagen…

// Helena