Hemma igen…

5 januari, 2015 Av Av helenasahlqvist

Beslutade oss för att åka hem igår. Har haft en jättebra vecka i Säfsen. Kände dock att det var dags för lilleman att åka hem och få lite större ytor att busa på. Han är inte överförtjust i att åka skidor och vi vill inte tjata. Det blir inte kul för någon.
Är skönt att vara hemma. Sega ner sig i soffan, annars bara pyssla lite. Snart är det ju dags för jobb igen. Behöver börja planera lite. Laga mat som räcker till matlådor och så. Imorgon ska jag passa på att baka lite bullar. Idag blir det uppackning, tvättning och lite städning. Eftersom solen är framme ute så ska jag nog försöka gå ut en stund sen när den kommit så långt att den lyser på tomten. Finns alltid något att göra ute, plocka upp nedblåsta pinnar, såga upp några grenar som Micke sågade av några träd förra veckan, vända kompost eller bara njuta. Kanske med en kopp kaffe vid söderväggen. Bäst att passa på för imorgon skulle det bli mulet och snöfall har jag för mig…

//Helena