Näst sista…

30 december, 2014 Av Av helenasahlqvist

…dagen på det här året. Vi är packade och klara för avfärd mot Säfsen. Skulle dock inte gjort något att följa Linas kompis till Teneriffa istället. Lite värme skulle faktiskt inte sitta helt fel, men lite skidåkning är ju inte fel det heller. Få komma till lite snö. Nog för att det snöat i natt, men inte speciellt mycket.
Den här tiden på året, när det är så mörkt ute och det går mot ljusare tider är det kul att kolla på soltider. Sedan vintersolståndet har dagen blivit 7 min längre och det är 80 dagar till vårdagjämningen. Idag är solen uppe i 6 tim och 18 min. Den är nere i 17 tim och 42 min. Det är tur att vi ska åka till husvagnen så man tar tillvara på det ljus som finns och är ute. Hemma blir det liksom inte av att vara ute.
Nej, snart frukost, sen drar vi.

// Helena