Gårdagens ut(e)maning…

27 december, 2014 Av Av helenasahlqvist

Avverkade en liten shoppingtur igår förmiddag. Första stoppet blev nyöppnade Dollarstore. Där fanns det det mesta. Har dock dålig uppfattning om det verkligen var billigt. Tyckte att prismärkningen var väldigt dålig och det fanns inte ett enda jämförelse pris, vad jag kan minas. Får kika på det nästa gång. Köpte två Fructisshampon för 30:-, så det var i alla fall billigt. 

Barnen skulle ha fällor till Skylanders, så vi drog till Maxi och sen till Elgiganten. Det var ingen av dem som hade. Har väl tagit slut inför jul kanske. 
Åkte hem för fjärde dagen med julmat och gick sen ut. Jag hade två uppdrag. Dels att gräva runt komposten och strö den med spån. Sen skulle jag sätta nät runt vinbärsbusken. När det var klart passade jag på att plocka lite kvistar från gräsmattan. Gick så bra att gå på den när den var frusen och det inte var nån snö. Micke sågade grenar från träd som står mot skogen och barnen roade sig rätt bra en stund.
Sen gick vi in för lite fika och Lina ville måla. Hon hade fått Acrylfärger, som jag också fick testa. Har målat en del med oljefärger och acryl ska ha samma egenskaper, men inte ta två månader på sig att torka. Kul var det i alla fall. 
På kvällen var det dags att åka till svärmor och svärfar för lite julklappsutdelning mellan kusinerna. Jag tror att alla blev jättenöjda. 
En bra jul har det varit. Rätt lugn och skön. Nu väntar vi bara på att temperaturen ska lugna sig lite ute, så vi kan åka till Säfsen för att fira nyår.
// Helena